Corona Update 2020

Beste ouders, lieve dansers,

Het coronavirus plaatst ons voor veel uitdagingen en ontgoochelingen, hier vinden jullie alle info op een rij betreffende onze dansschool.

Danslessen: onze lessen zijn tot nu toe geschrapt t/m 19 april 2020, let op dit kan verlengt worden.

Optreden The Red Rose: De moeilijkste beslissing die we hebben moeten nemen, maar helaas zal er dit dansseizoen geen optreden plaatsvinden aangezien alle evenementen geschrapt zijn. Indien mogelijk zullen wij met een alternatief in mei of juni komen maar ook dit is nog onzeker. Niet alleen de dansers maar ook de leerkrachten hebben heel hard gewerkt naar dit moment dus wij begrijpen dat dit helemaal voor niemand leuk is, maar de gezondheid van onze dansers & leerkrachten primeert.

Contact: Wij hebben voor iedere dansgroep een whatsapp groep aangemaakt met alle dansers/ouders in, via deze groepen zullen jullie op de hoogte gebracht worden van de dagelijkse werking, updates en de live sessies.
! Zit je nog niet in de juiste Whatsapp groep, laat het ons dan zeker weten!

Live sessies & Challenges: Om jullie de mogelijkheid te geven om toch te blijven dansen zullen wij via een privé pagina op Instagram live sessies geven in diverse stijlen, ook zullen we jullie regelmatig uitdagen met leuke challenges.

Hoe geraak je op onze privé pagina?
1. Maak een account op Instagram (je kan achteraf deze altijd weer verwijderen en bent niet verplicht om er zelf wat op te posten)

2. Zoek de pagina: danceexpressprive 

3. dien een volverzoek in. Wij zullen je volgverzoek accepteer, let goed op dat je geen privé bericht ontvangt van ons om even te bevestigen dat je lid bent van Dance-Express. Aangezien wij enkel leden toelaten en niet alle ouders bij naam kennen sturen we soms even een berichtje ter bevestiging.

4. Kijk wanneer er live sessies plaats vinden: deze worden altijd aangekondigd in de Whatsappgroepen alsook op Instagram

5. Zet je klaar voor de live sessie & dansen maar. 
Extra: Kan je niet op de uitzendtijd aanwezig zijn? De live sessies kan je tot 24 uur herbekijken.

Bereikbaarheid: Juf Melissa blijft dagelijks klaarstaan voor al jullie vragen, je kan haar contacteren op het nummer 0477-352880

#Neverstopdancing #samentegencorona #samensterk